Alles begint met één, maar met inzet lukt alles!

Mila

Hallo lieve mensen,

Ik ben Mila Romijn, getrouwd, twee volwassen kinderen en afkomstig van Curacao. Toen ik 18 jaar was ben ik naar Amerika (New York) geëmigreerd. Nu woon ik alweer 35 jaar in de Lelystadse Zuiderzeewijk.

Vanaf dag één ben ik mij gaan inzetten voor de bewoners in de wijk. Op sociaal, maatschappelijk en cultureel gebied probeer ik mijn steentje bij te dragen in onze multiculturele samenleving. Mijn passie en ambitie is om alle vertegenwoordigers van onze veelkleurige maatschappij met elkaar te verbinden.

De Zuiderzeewijk is de oudste en één van de armste wijken van Lelystad. Samen met de onmisbare vrijwilligers heb ik diverse projecten opgezet, zoals: het schilderproject, ouderenproject, zwerfafvalproject en een winkeltje met tweedehands kleding en spullen ('Ons Winkeltje').

En hopelijk in de toekomst een ontbijtproject, dat kinderen een ontbijtje aanbiedt voordat ze naar school gaan. Ik ben ook bezig met een mobiel bloembakkenproject, bedoeld om onze wijk op te fleuren. Dit is speciaal bedoeld voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Sinds kort vallen alle projecten onder de Stichting Mila (Met inzet lukt alles). Alleen lukt het mij niet om al deze projecten te realiseren. Maar samen staan we sterk, dat ervaar ik elke dag!

Wil jij ook meedoen, reageer dan via de website welke projecten je zou willen ondersteunen. Dat kan door een financiële bijdrage, het leveren van goederen, of door het inbrengen van kennis en kunde.

Met inzet lukt alles!

Voor nu voor jullie allemaal een warme brasa!

Liefs, Mila Romijn.

Schilder- en onderhoudsbedrijf Lansink B.V. doneert dubbele beglazing

9 februari 2023

‘Ons Winkeltje’ en onze nieuwe locatie ‘Ons Plekje’ kreeg woensdag 8 februari dubbele beglazing. Schilder- en onderhoudsbedrijf Lansink B.V. doneerde de materialen en zorgde met hulp van de Kluswinkel en het Buurtteam voor de installatie. Met de dubbele beglazing wordt de energie-efficiëntie verbeterd en de energiekosten verlaagd. Iets wat we als stichting, die zich inzet voor buurtbewoners en ondersteunt bij onder meer energiearmoede, goed kunnen gebruiken.

fresh focus Mila Romijn met Lansink B.V. de Kluswinkel en het Buurtteam voor site

Lees meer

Opening nieuwe locatie 'Ons Plekje' in Zuiderzeewijk

30 september 2022

De Zuiderzeewijk heeft er een nieuwe ontmoetingsplek bij voor haar wijkbewoners. Op vrijdagmiddag 30 september opende burgemeester Mieke Baltus onze nieuwe locatie van Stichting Met Inzet Lukt Alles. Een plek waar ontmoeting en verbinding centraal staat. ‘Ons Plekje’ is gevestigd aan de Rode Klif 212 naast ‘Ons Winkeltje’, de tweedehands kledingwinkel van onze stichting.

Opening Ons Plekje 2780 FotostudioWierd website

Lees meer

Stichting 'Met inzet lukt alles' in televisieprogramma ‘Expeditie Nederland

19 mei 2022

Expeditie Nederland

Stichting Met inzet lukt alles deed mee aan het televisieprogramma ‘Expeditie Nederland’. Omroep Flevoland heeft samen met de twaalf andere regionale omroepen, het Caribisch Netwerk en Omroep MAX gewerkt aan dit nieuw programma dat vanaf afgelopen periode te zien was op NPO 2. Bekijk hier de aflevering met Mila Romijn over deze stichting.

Lees meer

Dichters in de Moestuin, een fantastisch initiatief

15 mei 2022

Dichters moestuin site Boek Lucia Fer

 

De eerste “Dichters in de Moestuin” op 15 mei j.l., georganiseerd door de stichting “Met inzet lukt alles” in samenwerking met “De Salon”, het open podium van Lelystad, was een geweldig succes. In een prachtig ingerichte tuin waarin een decor was aangebracht door Laura Rivas werd het publiek getrakteerd op wervelende show vol met poëzie en muziek. Daarnaast presenteerde Lucia Fer haar nieuwe boek, “Stalen van licht doorbreken de duisternis”.

Lees meer

Doneer aan “Stichting Met Inzet Lukt Alles” via NL48 INGB 0007 370089