Stichting M.I.L.A. in EO serie Geloof en een Hoop Liefde

16 augustus 2021

EO Geloof en een hele hoop liefde site

In 2016 was de EO met de serie "Geloof en een Hoop Liefde" in Lelystad. Zij brachten een bezoek aan Stichting MILA. Presentatrice Hella ontmoette Mila Romijn. In hun bewoording een bijzondere vrouw die van de Zuiderzeewijk een mooiere plek wil maken. Hoewel het een opname is van 2016, is het zeker de moeite de waard om deze te bekijken. Het geeft het prachtig kijkje achter de schermen van onze stichting en Mila's persoonlijke motivatie voor haar inzet. Maar het laat ook zien hoe deze liefde zich steeds verder uitbreid.

Als introductie bij de aflevering schrijft de EO: "Een belangrijk initiatief is Ons Winkeltje, een tweedehands kledingwinkeltje waar zoveel meer te krijgen is dan kleding. Mila deelt er ook brood, goed advies en een heleboel liefde uit in de vorm van een brasa (omhelzing) voor iedereen. Vandaag krijgen alle vrijwilligers van Ons Winkeltje een diploma voor een afgeronde cursus. Voor Mila een mooi moment, waarop ze onverwachts zelf ook nog in het zonnetje wordt gezet."

Ook gaat in deze aflevering presentator Jan-Willem op bezoek bij Lelystedelingen op zoek naar voorwerpen die iets te maken hebben met geloof. 

Aflevering bekijken

Bekijk de aflevering via deze link https://www.npostart.nl/VPWON_1261307

Doneer aan “Stichting Met Inzet Lukt Alles” via NL48 INGB 0007 370089