Ruud Bootsma schenkt afscheidscadeau MDF aan stichting M.I.L.A.

25 oktober 2021

Ruud Bootsma en Mila Romijn

Op 1 juli jl. nam Ruud Bootsma afscheid als lid van de Raad van Toezicht van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF). Op zijn verzoek ontving Ruud Bootsma als afscheidscadeau van MDF een geldbedrag dat hij doneert aan de stichting M.I.L.A. (Met Inzet Lukt Alles). De stichting, onder leiding van Mila Romijn, heeft projecten in de Zuiderzeewijk om (kansarme) mensen te verbinden, zoals ons winkeltje aan de Rode Klif, het schilderproject en moestuin Amsteldiep.

Ruud Bootsma is oud-wethouder van de PvdA en voorzitter van Evenementen Coördinatie Lelystad (ECL). Bijna twaalf jaar maakte Ruud deel uit van de Raad van Toezicht. Hij was aangesteld op voordracht van de ondernemingsraad van MDF.

Voorzitter van de Raad Arno Kerkvliet: “Met zijn kennis, betrokkenheid en humor speelde Ruud jarenlang een belangrijke rol in de Raad. We bedanken hem voor zijn grote inzet.”

MDF ondersteunt mensen bij het oplossen van en omgaan met hun problemen in hun dagelijks leven. Met hen zelf of in relatie met anderen, bij vragen over geld, schulden of problemen met regels of instanties en bij het opvoeden en opgroeien van kinderen en pubers. Bij MDF werken 90 professionele hulp- en dienstverleners en 110 vrijwilligers.

Meer informatie over MDF vind je op www.mdflevoland.nl.

Doneer aan “Stichting Met Inzet Lukt Alles” via NL48 INGB 0007 370089