Schilder- en onderhoudsbedrijf Lansink B.V. doneert dubbele beglazing

9 februari 2023

‘Ons Winkeltje’ en onze nieuwe locatie ‘Ons Plekje’ kreeg woensdag 8 februari dubbele beglazing. Schilder- en onderhoudsbedrijf Lansink B.V. doneerde de materialen en zorgde met hulp van de Kluswinkel en het Buurtteam voor de installatie. Met de dubbele beglazing wordt de energie-efficiëntie verbeterd en de energiekosten verlaagd. Iets wat we als stichting, die zich inzet voor buurtbewoners en ondersteunt bij onder meer energiearmoede, goed kunnen gebruiken.

fresh focus Mila Romijn met Lansink B.V. de Kluswinkel en het Buurtteam voor site

Foto fresh focus (c): Mila Romijn met Lansink B.V., de Kluswinkel en het Buurtteam

Afgelopen jaar hebben we ons nieuwe ontmoetingscentrum genaamd ‘Ons Plekje’ geopend. Maar door de hoge energiekosten konden we de nieuwe locatie nog niet optimaal gebruiken. Lansink B.V. droeg de afgelopen periode al bij aan het dekken van de energiekosten. Het dubbel glas wat zij nu doneren helpt voor het verduurzamen van ‘Ons Plekje’. We zijn Tom Lansink enorm dankbaar voor het dubbel glas. Door de lagere energiekosten, kunnen we nu op meerdere dagen open en activiteiten organiseren. Zonder angst voor de energierekening.

Tom Lansink, eigenaar van Lansink B.V.: “Met het dubbele glas kan de stichting energie besparen waardoor ze hun belangrijke werk kunnen blijven doen. Wij zijn blij om hun hiermee te helpen.”

We zoeken nog een sponsor voor de installatie van een luchtventilatiesysteem. Hiermee kunnen we nog meer mensen verwelkomen bij onze activiteiten.

Doneer aan “Stichting Met Inzet Lukt Alles” via NL48 INGB 0007 370089logo mac jpg web vsbfonds pay off web