Opening nieuwe locatie 'Ons Plekje' in Zuiderzeewijk

30 september 2022

De Zuiderzeewijk heeft er een nieuwe ontmoetingsplek bij voor haar wijkbewoners. Op vrijdagmiddag 30 september opende burgemeester Mieke Baltus onze nieuwe locatie van Stichting Met Inzet Lukt Alles. Een plek waar ontmoeting en verbinding centraal staat. ‘Ons Plekje’ is gevestigd aan de Rode Klif 212 naast ‘Ons Winkeltje’, de tweedehands kledingwinkel van onze stichting.

Opening Ons Plekje 2780 FotostudioWierd website

Samen met vier kleinkinderen van onze initiatiefneemster Mila Romijn, knipte burgemeester Baltus het lint door waarmee de deur van onze nieuwe locatie letterlijk openging voor haar bezoekers. Waarna de locatie feestelijk werd ingewijd door gasten uit de wijk, vrijwilligers en andere betrokkenen.

Onze stichting is de drijfkracht achter vier maatschappelijke projecten die we op de nieuwe locatie gaan organiseren. Bij ‘Ons Plekje’ komt aandacht voor huiswerkondersteuning voor kinderen en beter Nederlands leren spreken voor volwassenen. In het Naaiatelier vermaken vrijwilligers en deelnemers kleding uit ‘Ons Winkeltje’ tot tasjes, die intussen al door diverse partijen worden afgenomen. Met het soepproject verzorgen we vanuit onze nieuwe keuken soep voor ouderen en zieken in de wijk. Mila Romijn: “Met deze nieuwe locatie kunnen we nog meer mensen uit de wijk helpen, wat in deze tijd van harte welkom is. Ik ben dan ook heel dankbaar dat we deze kans hebben gekregen.”

Financiële bijdragen voor dit nieuwe initiatief en de projecten zijn van harte welkom en kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL 48 INGB 0007 3700 89 t.n.v. Stichting Met Inzet Lukt Alles.

Doneer aan “Stichting Met Inzet Lukt Alles” via NL48 INGB 0007 370089