Het schilderproject

 In 2014 is het schilderproject gestart. Sindsdien worden elk jaar 20 koopwoningen met achterstallig onderhoud  opgeknapt en geschilderd.

De Zuiderzeewijk is namelijk de oudste wijk van Lelystad. Jaren geleden hadden huurders de mogelijkheid om hun huurwoning te kopen voor een lage prijs. Een groot aantal bewoners hebben dit toen ook  gedaan. Door omstandigheden gingen een aantal van deze woningen in onderhoud achteruit. Dit vond Mila Romijn heel jammer en wilde hier met deze eigenaren wat aan doen. Zij ging daarom op zoek naar sponsoren.

Met de medewerking van de Gemeente Lelystad, Welzijn Lelystad,  het schildersbedrijf Lansink, de Kluswinkel en andere sponsoren kon dit project van start gaan. Eis van het project is dat de woningeigenaren ook zelf de handen uit de mouwen steken en elkaar helpen. Om alle onkosten te kunnen betalen is een kleine eigen bijdrage van de huiseigenaren nodig.

Ook dit in jaar zal het project herhaald worden. Helaas kan er voor dit jaar niet meer worden aangemeld, maar natuurlijk wel voor volgend jaar!

Ook sponsoring van de lokale ondernemers is van harte welkom, want samen staan wij sterk!

Korte film project 2015

Doneer aan “Stichting Met Inzet Lukt Alles” via NL48 INGB 0007 370089