Moestuin Amsteldiep krijgt zonnepanelen via Lelystadse Uitdaging

27 november 2020

Stichting Met Inzet Lukt Alles (M.I.L.A.) krijgt met dank aan een match bij de Lelystadse Uitdaging twee zonnepanelen en bijbehorende apparatuur. De stichting gaat de geschonken zonnepanelen gebruiken voor groene energie bij Moestuin Amsteldiep. Concern voor Werk, WEEE Nederland, Refurn en Pastoor Consult sponsoren de zonnepanelen.

thumb Stichting MILA Moestuin klein

Moestuin voor wijkinwoners

De moestuin aan de Amsteldiep geeft wijkinwoners de mogelijkheid hun eigen groente en fruit te telen en bewuster te worden van gezonde voeding en de natuur. De panelen worden vrijdag 3 december met hulp van de KLUS Winkel geplaatst en geïnstalleerd.

Maatschappelijke betrokkenheid

Geert Jan Pastoor van Pastoor Consult heeft zich onlangs bij de Lelystadse Uitdaging aangesloten uit maatschappelijke betrokkenheid. Pastoor Consult is een adviseur en bemiddelaar op het gebied van nieuwe energie en circulaire grondstoffen. Geert Jan Pastoor: “Als verbinder in Energie & Circulaire grondstoffen zet ik graag mijn netwerk in voor de Lelystadse Uitdaging”.

Upcyclen en recyclen van zonnepanelen

WEEE Nederland, Concern voor Werk en Pastoor Consult hebben de handen ineen geslagen en willen samen met hun partners een goede recycling en inzameling opzetten voor zonnepanelen in de Nederlandse markt. Dit is een nieuwe en duurzame business waarbij gebruikte zonnepanelen worden gedemonteerd voor onderdelen of in goede staat kunnen worden hergebruikt.

Doneer aan “Stichting Met Inzet Lukt Alles” via NL48 INGB 0007 370089